A început sezonul petardelor

Vine Revelionul, începe sezonul petardelor. Ca în fiecare an în această perioadă atât polițiștii de la frontieră cât și cei de la IPJ, se confruntă cu situații în care anumite persoane încearcă să introducă ilegal în țară sau să comercializeze ilegal articole pirotehnice. Un caz similar s-a petrecut zilele trecute când poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa în localitatea Remuş, comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, condus de către un tânăr de 23 ani, din localitate.

Întrucât pe timpul controlului tânărul a prezentat o stare de agitaţie continuă şi răspundea cu întârziere întrebărilor adresate de poliţişti, acestuia i s-a solicitat verificarea sumară a autovehiculului, ocazie cu care în spatele scaunului pasagerului din dreapta a fost identificată o punga din plastic în care au fost găsite patru cutii ce conţineau câteva sute de articole pirotehnice, petarde.

Tânărul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *