A început vaccinarea la Spitalul Județean Giurgiu. Galerie foto

De dimineață, la ora 8.00, a început vaccinarea anticovid la Spitalul Județean Giurgiu. Vaccinarea se desfășoară într-un spațiu special amenajat, cu sală de recepție, încăpere pentru vaccinare și un minisalon unde cei vaccinați petrec circa 20 de minute pentru a vedea dacă au reacții adverse.

Primul cadru medical vaccinat al Spitalului Județean este dr, Vîslan Bogdan, șeful Unității de Primiri Urgențe.

De mult aștept să se înceapă vaccinarea. Este un moment important pentru mine și pentru colegii mei. Foarte mulți dintre noi s-au infectat, au avut boala, știm ce înseamnă. În fiecare zi vedem pacienți cu forme foarte grave, am și pierdut foarte mulți pacienți. Sper ca giurgiuvenii și românii să îmțeleagă importanța acestei campanii de vaccinare și să mergem împreună înainte, să ne reluăm activitățile.

Fără a pătrunde în spațiul destinat vaccinării, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a fost prezent pentru a susține campania de vaccinare, dar și pentru a vedea dacă totul se desfășoară așa cum trebuie.

Susțin și eu această campanie de vaccinare, dar facem apel la cetățenii județului Giurgiu să fie foarte precauți și să facem tot ce ține de noi pentru a avea situația sub control. Avem nevoie de cetățeni înțelegători, care respectă regulile și care înțeleg importanța vaccinării. Voi accepta să fac vaccinul atunci când voi fi programat.

Spitalul Județean Giurgiu a primit, într-o primă tranșă, 120 de doze de vaccin, iar până acum peste 60 de cadre medicale s-au înscris pentru vaccinare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *