A promis că va cânta la nuntă, a luat banii, dar nu s-a mai prezentat

În ultima vreme au apărut tot mai mulți ”țepari”, artiști mai mari sau mai mici care le fac câte o ”surpriză” celor care îi arvunesc să le cânte la evenimente.

Metoda practicată – se ia arvuna, dar nu se mai prezintă la cântare, în speranța că vor reuși, în acest fel, să producă bani fără să presteze.

Unui astfel de ”artist„ i s-a înfundat, pentru că persoana la nunta căreia trebuia să cânte s-a adresat Poliției, unde a depus plângere.

Astfel, vorbim de un bărbat de 30 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov, acuzat de înșelăciune, după ce la data de 8 decembrie 2021, în urma încheierii unui contract pentru prestarea unor servicii muzicale, ar fi indus în eroare un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că se va prezenta la nunta acestuia, din data de 28 mai 2022, în intervalul orar 23.00 – 01.00.

Cântăciosul nu s-ar fi prezentat și nu ar fi prestat serviciile muzicale, însușindu-și, în mod nejustificat, 2.000 de euro, primiți în urma semnării contractului.

Artistul infractor a fost prins chiar când vroia să părăsească țara, fiind identificat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și, ulterior, condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

A și fost reținut pentru 24 de ore, iar azi, 11 decembrie, unitatea de parchet competentă a dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *