Giurgiu-Tribune

Absenta doamnei Dan si fusta doamnei Dinu

Mult trambitata vizita a viceprim-ministrului Paul Stanescu si a ministrului de interne Carmen Dan in judetul Giurgiu la invitatia senatorului Niculae Badalau s-a desfasurat ieri , dar…. fara ministrul de interne .
Carmen Dan n-a venit .
Prezenta doamnei ministru la Giurgiu ar fi fost un mare atu’ al senatorului Badalau in lupta din interiorul PSD Giurgiu , tot asa cum lipsa doamnei Carmen Dan poate fi foarte usor interpretata ca inca o bila neagra primita de catre Badalau de la Liviu Dragnea.
Conferinta de presa sustinuta de catre vicepremierul Stanescu la sediul Prefecturii Giurgiu a fost deschisa de catre Nina Carmen Crisu , prefectul judetului (toata numai un zambet) .
La conferinta au mai participat senatorul Badalau , presedintele Consiliului Judetean Marian MIna si secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale , Adrian Gadea.
In plan secund dar fara sa ia cuvantul au mai fost prezenti : Deputatul Elena Dinu , senatorul Cristian Marciu si primarul comunei Ghimpati , Constantin Carapanceanu .
Din discursul vicepremierului Stanescu , am retinut :
Aprecierea pe care o are fata de prefectul judetului Giurgiu.
Referirea la noul Cod Administrativ , care va introduce prefectii si sub prefectii in categoria inaltilor functionari publici , asimilati secretarilor si subsecretarilor de stat ,deci functii politice.
Adoptarea de catre guvern a doua ordonante , care , citez :,,Au franat pana acum dezvoltarea Romaniei ”
Crearea Fondului Suveran de Investitii si a Camerei de Comert….
Din discursurile celorlalti participanti , scurte si protocolare am mai retinut doar interventia lui Marian Mina , care , citez : ,,Ii multumesc domnului secretar de stat Adrian Gadea , care l-am exasperat ” !
In rest ….n-am putut trece cu vederea modul nefericit in care s-a asezat doamna deputat Elena Dinu (in spatele vicepremierului , usor lateral stanga) , astfel incat pe toata perioada discursului lui Paul Stanescu am asistat la incercarile disperate ale doamnei Dinu de a-si acoperi picioarele cu fusta din pacate prea scurta.
Doamna deputat , pe alocuri ati si reusit !…si oricum , parca mult mai interesante picioarele dumneavoastra , decat balivernele lui Stanescu si zambetul limpede si fals al Ninei Crisu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *