web analytics
Giurgiu-Tribune

Accident cu două persoane decedate între Ghimpați și Letca Nouă

În această noapte, în jurul orei 02:10, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești au acționat pe DN5B în urma unui accident rutier. Evenimentul s-a produs între localitațile Ghimpați și Letca Nouă.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.
A fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a rostogolit la marginea drumului. În autoturism se aflau 4 persoane, toate fiind găsite în afara acestuia. Pompierii au acționat pentru scoaterea uneia dintre victime, care era prinsă în lăstărișul de la marginea drumului. Din nefericire, echipajul medical al SAJ, aflat la locul evenimentului, a declarat decesul pentru două dintre persoanele implicate: șoferul și o pasageră din spate. Celelalte două persoane au fost găsite conștiente și cooperante și au refuzat transportul la spital.
Potrivit Poliției, conducătorul auto, de 53 de ani, care se deplasa pe DN61, în afara localității Letca Nouă nu a adaptat viteza de deplasare la curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *