ACȚIUNE DE AMPLOARE A POLIȚIȘTILOR GIURGIUVENI

Sâmbătă, 5 aprilie a.c., polițiști din cadrul structurilor operative și subunităților I.P.J. Giurgiu, cu sprijinul polițiștilor I.G.P.R și jandarmilor din cadrul I.J.J. Giurgiu, au desfășurat o acțiune punctuală, în zona de competență a Poliției Orașului Bolintin Vale, dar și a comunelor Clejani și Letca Nouă, arondate Secției nr.6 de Poliție Rurală Mihăilești, aplicând peste 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 114.830 lei.

Astfel, peste 40 de polițiști au verificat modul de respectare a interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină și a celor impuse, pe timpul stării de urgență, unităților comerciale, desfășurând totodată activități specifice pentru prevenirea evenimentelor de tulburare gravă a ordinii și liniștii publice și combate ilegalitățile de orice fel.

În urma activităților desfășurate au fost verificate 57 de persoane aflate în izolare, legitimate 271 de persoane, verificate 78 de autovehicule și controlate 12 societăți comerciale pe linia respectării de către persoanele fizice și juridice a suspendării activității de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice în interiorul sau exteriorul locației restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor, barurilor sau altor localuri publice, fiind aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 114.830 lei.

Sursa: IPJ Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *