ACTIVITATEA LA NOUL TERMINAL DE LA INTRAREA IN RUSSE – BULGARIA SE SUSPENDA DE ASTAZI


Incepand de astazi si pana in luna noiembrie , la noul terminal al punctului de trecere a frontierei , pe sensul de intrare in Russe- Bulgaria, se vor efectua lucrari de largire a drumului.
Asadar, tot de astazi ,accesul in Russe se va face prin vechiul punct de trecere a frontierei al orasului vecin.

Comisarul –sef al ITPF –Giurgiu Dan Cazacu , ne-a declarat ca pe partea romana , controlul documentelor la frontiera nu va fi afectat.
Singurul inconvenient, va fi ca acela ca se vor mari timpii de asteptare pentru camioane, in special pe sensul de intrare in Bulgaria .
Pe controversatul sector de drum de legatura între DN5 si Vama Giurgiu s-a format deja o coloana de tiruri.
Despre acest tronson , primarul municipiului Giurgiu Nicolae Barbu spunea ca a fost cedat CNAIR ului în vara anului trecut, și inclus în proiectul „Șoseaua de legătură între Vama Giurgiu și DN5”.
Tot despre acest sector de drum pe care urmeaza sa se formeze coloane de tiruri pana tarziu in aceasta toamna , directorul DRDP Bucuresti, giurgiuveanul Dinu Daniel Augustin, spunea de curand ca nu a ieșit hotărârea de guvern care sa aprobe amplasamentul lucrărilor şi declanşarea procedurii de expropriere a tuturor imobilelor care constituie coridorul de expropriere .

Autoritatile de la frontiera giurgiuveana spun ca vor face tot cele va sta in putinta pentru ca timpii de asteptare să nu crească foarte mult.
Si Serviciul Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, impreuna cu Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Giurgiu vor lua masuri pentru fluidizarea traficului şi pentru confortul celorlalţi participanţi la trafic.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *