Acum și în Giurgiu, la AutoExpert Service! Tinichigerie fără revopsire

PDR (paintless dent remove), este o tehnică încă nouă în România, prin care, îndoiturile din caroseria oricarui tip de automobil sunt înlăturate, fară revopsirea elementului din care face parte. De curând, AutoExpert Service oferă și giurgiuvenilor această tehnologie foarte eficientă și extrem de rapidă, deoarece mașina este gata în aceeași zi în care o aduceți la atelier . În plus, gasiți aici o impresionantă gamă de servicii aliniate la cele mai înalte standarde de calitate.

De curând, giurgiuvenii au la dispoziție un atelier auto performant, care le oferă posibilitatea de a- și repara autoturismele conform exigențelor, în cel mai scurt timp.
AutoExpert Service, oferă servicii profesionale de tinichigerie fără revopsire sau PDR (paintless dent remove), o tehnică încă nouă în România. Această tehnologie este folosită cu succes de peste 15 ani in Europa si SUA .

Tinichigerie PDR reprezintă procesul prin care îndoiturile din caroseria oricarui tip de automobil sunt înlăturate, fară revopsirea elementului. Se aplică atat panourilor din aluminiu, cat si celor din oțel. Există o gamă foarte largă de îndoituri auto si avarii care pot fi înlăturate, atat timp cat vopseaua ințială nu a fost afectată.

Dacă până nu de mult giurgiuvenii erau nevoiți să meargă la București pentru a beneficia de această tehnică, în prezent pot merge în acest atelier situate pe şoseaua Alexandriei, la nr. 259.

Deci , nu mai este nevoie să revopsiți întregul element în cazul îndoiturilor din caroserie. Dacă îndoitura nu a afectat vopseaua, specialiştii AutoExpert Service vor readuce caroseria la forma inițială, fără a pierde garanția vopselei caroseriei. Pur și simplu, si …în aceeași zi..

În plus, grație unei cabine de vopsit de înaltă performantă, automobilul este izolat fără ca celelalte elemente să fie afectate în urma vopsirii.
AutoExpert Service oferă de asemenea servicii de mecanică, vulcanizare, geometrie roți 3D ,diagnoză computerizată auto și o echipă de profesioniști, care vă pun la dispoziție cele mai bune servicii în domeniu.

AutoExpert Service oferă de asemenea  servicii de mecanică, vulcanizare, geometrie roți 3D ,diagnoză computerizată auto și o echipă de profesioniști, care vă pun la dispoziție cele mai bune servicii în domeniu.

 

Totodată AutoExpert Service asigură la sediu constatări daune și decontare direct cu toți asiguratorii.

Pentru cei interesați, se pot face programări la  telefon 0764.179.196, şoseaua Alexandriei, la nr. 259.

Facebook https://www.facebook.com/AutoExpert.Service.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *