Acuzat că ocupă funcții publice deși are o condamnare penală, Cătălin Lupu și-a dat demisia din funcția de consilier al prefectului

Fostul director al DGASPC Giurgiu, Cătălin Lupu, consilier al prefectului județului Giurgiu, și-a dat demisia.

Acesta a precizat, printr-un comunicat de presă, că a decis în această dimineață să renunțe la funcția de consilier din cadrul Cancelariei Prefectului Județului Giurgiu, spune acesta, pentru ca instituția să nu fie implicată în scandalul mediatic care îl vizează.

”Am decis în această dimineață, să mă retrag din funcția de consilier din cadrul Cancelariei Prefectului Județului Giurgiu, întrucât nu am dorit ca această instituție sa fie implicată in scandalul mediatic pornit de anumite persoane din PNL Giurgiu la adresa mea și a familiei mele!

 De asemenea vreau să meționez că față de postul ”Realitatea Tv” și de persoanele care m-au denigrat în această perioadă, am formulat ”acțiune în răspundere civilă delictuală”, pentru a demonstra în instanță care este adevărul!

 Multumesc pe această cale doamnei Prefect Florentina Stănculescu și echipei de consilieri cu care am avut o colaborare foarte bună! 

 Subliniez faptul că decizia mea nu a fost determinată de teama celor ce fac presiuni mediatice tot mai mari asupra mea, ci din dorința de a nu pune într-o lumină proastă instituția pe care am slujit-o și totodată pentru a mă putea apăra, dintr-un cu totul alt context împotriva celor ce continuă să îmi facă rău” –  a precizat Cătălin Lupu

Prefectura Giurgiu a confirmat demisia lui Lupu precizînd : ” Domnul Catalin Lupu și-a încetat contractul de muncă prin acordul părților, la cererea dumnealui.

În utlima perioadă, în presa locală și centrală au apărut mai multe articole și emisiuni TV, în care Cătălin Lupu este acuzat de faptul că a ocupat ani la rând funcții în instituții publice deși are o condamnare penală.

2 thoughts on “Acuzat că ocupă funcții publice deși are o condamnare penală, Cătălin Lupu și-a dat demisia din funcția de consilier al prefectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *