web analytics
Giurgiu-Tribune

Adrian Anghelescu a devenit, oficial, primar

Azi, la ora 15.00, sala de ședințe a Consiliului Local Giurgiu a găzduit ceremonia de învestire a noului primar, Adrian Anghelescu și a membrilor noului Consiliu Local. Prezenți au fost și premierul Ludovic Orban, președinte PNL, Dan Motreanu, președinte PNL Giurgiu și prefectul județului, Aneta Matei.

Am venit să îl felicit pe noul primar pentru că a reușit să câștige această competiție electorală, în condițiile în care nu se așteptau foarte mulți. Vreau să îi spun că învestirea ca primar este începutul unei munci deosebit de grele, pentru a pune în practică proiectele și programele prezentate în fața cetățenilor, iar rostul prezenței mele aici este de a transmite un mesaj foarte clar, că guvernul pe care îl conduc este partener al autorităților locale din municipiul Giurgiu și evident, din județul Giurgiu pentru proiectele care sunt importante pentru dezvoltarea municipiului și județului. Contați pe noi, d-le primar, vă așteptăm cu ușa deschisă și gata să sprijinim proiectele importante!” – a declarat Ludovic Orban

”Astăzi am avut onoarea de a fi învestit în funcția de primar al municipiului Giurgiu, onoare care a fost încununată de vizita premierului. Am fost de multe ori pus în situația de a lua decizii și mi-am asumat responsabilitatea acestor decizii. Am reușit de fiecare dată. Sper ca și în noua menire de primar al municipiului Giurgiu să fiu în slujba locuitorilor municipiului, pentru bunăstarea și dezvoltarea acestui oraș.” – a declarat primarul Adrian Anghelescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *