web analytics
Giurgiu-Tribune

Adrian Anghelescu: Această situație trebuie să înceteze!

Aseară, în cartierul Policlinică a fost o adevărată desfășurare de forțe. Pompieri, Poliție, Ambulanțe și foarte, foarte, mulți oameni ieșiți din case la auzul sirenelor. Incendiul care a cuprins violent un apartament situat la etajul al treilea a creat multă panică, copii și adulți fiind evacuați imediat de pompieri, unii dintre ei transportați la spital, fiind intoxicați cu fum.

La fața locului a sosit imediat și viitorul primar al municpiului Giurgiu, Adrian Anghelescu care a discutat cu oamenii, dar și cu pompierii, constatând că în acel bloc locuiesc multe persoane fără forme legale, situație știută de autorități de mulți ani, fără să se facă nimic.

Adrian Anghelescu a avut imediat o reacție pe pagina sa de facebook precizând că situația trebuie să înceteze.

”Le mulțumesc echipelor de la Pompieri, de la Ambulanță și de la Poliție care au intervenit prompt și cu profesionalism la incediul de ieri seară dintr-un apartament situat intr-unul dintre blocurile din cartierul Policlinică!
Din fericire, nu a fost nimeni rănit grav!
Am dorit să ajut cu ceea ce pot, motiv pentru care am fost și eu, in timp real, în zona incidentului!
Ca viitor primar al municipiului Giurgiu, una dintre principalele mele ținte este aceea de a fi alături de oameni, de a ajuta si de a preîntâmpina astfel de situații!
Scriu asta pentru că, din câte am aflat de la echipele de intervenție si de la cetăteni, in acele blocuri locuiesc, in condiții precare, fără forme legale, mulți oameni inghesuiti, cate 8-10, in apartamente cu două camere, igienă necorenspunzăoare si instalații electrice improvizate!
Această situație trebuie să inceteze!
Imediat!
Indiferent de efecte, de costuri și de efort!
Ceea ce, dragi giurgiuveni, se va intâmpla!
Doar împreună putem să aducem plus valoare și minimum de confort, decent, in viața fiecaruia dintre noi!
Vă mulțumesc pentru increderea pe care mi-ati acordat-o și pentru sprijinul pe care știu că o să mi-l oferiți!”

2 thoughts on “Adrian Anghelescu: Această situație trebuie să înceteze!

  1. Bravo domnule primar poate faceți un proiect cu fonduri europene cei ce nu au avut posibilitatea sa facem acte la case va multumesc

  2. De promisiuni suntem satuli. Ce o sa faceti cu cei fara forme legale??? O sa-i evacuati si o sa-i trimiteti la locul de domiciliu si o sa iasa un circ. Nu o sa faceti nimic in 4 ani și o sa o dati pe greaua mostenire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *