web analytics
Giurgiu-Tribune

Adrian Anghelescu: Foarte mulți angajați ai primăriei nu se regăsesc

Confruntat cu o situația critică la primărie, din cauza conturilor goale și a multor chletuieli ce împovărează bugetul local, primarul Adrian Anghelescu pregătește unele măsuri, care, deși antipopulare sunt menite să eficientizeze activitatea primăriei.

În cea mai recentă postare de pe pagina primăriei Giurgiu, noul primar a vorbit despre schema salarială a primăriei, extrem de încărcată, dar și despre restructurări, având în vedere că mulți dintre salariați nu se regăsesc, iar cei care duc greul cu adevărat au cele mai mici salarii.

Schema salarială a primăriei este destul de încărcată, dar pe de altă parte sunt foarte mulți oameni care nu se regăsesc și foarte puțini care muncesc și au salariile cele mai mici.

Lucrul acesta nu mai poate continua. Perspectiva noastră este de a avea o flexibilitate a primăriei care să permită angajări ulterioare, peste 6 luni, a unor oameni care chiar pot și chiar vor să ajute la bunăstarea noastră.” – a precizat Adrian Anghelescu.

4 thoughts on “Adrian Anghelescu: Foarte mulți angajați ai primăriei nu se regăsesc

 1. Arhitectul sef!! Am mers in audienta acum 2 ani. O constructie conform proiect 110 mp parter. Realizat 49 mp, parter. Atat a avut omul bani. La audienta ni s-a spus ca amenda este minim de 50.000 RON ca n-a respectat proiectul. Stimata Doamna arhitect sef, daca omul nu mai are bani, a avut de gand sa faca, dar au intervenit alte probleme si nu mai are bani sa mai faca restul de casa, noi vrem sa o intabulam si sa o receptionam in faza asta la 49 mp. Raspunsul DOAMNEI ARHITECT SEF: NU AM NICI O SOLUTIE IN CAZUL ASTA!!! Toate actele sunt depuse, receptie, ridicare topografica, tot!!! Nu avem nici un raspuns. Domnule PRIMAR ANGHELESCU, SOLICIT O AUDIENTA SI VIN CU TOATE ACTELE!. (POPA IONEL STEFAN CRISTIAN- Expert tehnic judiciar- 0724585735). Am fost si la DITL sa o declar pentru a plati impozit si mi-au spus ca, fara pv receptie semnat de primarie, nu poate fi declarat un imobil.
  Pai dati-le un test din Codul Fiscal, ca nici nu stiu doamnele de la DITL cu ce se mananca:
  ART. 461 – Declararea, dobândirea, înstrăinarea și modificarea clădirilor
  c) pentru clădirile ale căror lucrări de construcții nu au fost finalizate la termenul prevăzut în autorizația de construire și pentru care nu s-a solicitat prelungirea valabilității autorizației, în condițiile legii, la data expirării acestui termen și numai pentru suprafața construită desfășurată care are elementele structurale de bază ale unei clădiri, în speță pereți și acoperiș. Procesul-verbal de recepție se întocmește la data expirării termenului prevăzut în autorizația de construire, consemnându-se stadiul lucrărilor, precum și suprafața construită desfășurată în raport cu care se stabilește impozitul pe clădiri.

  (4) Declararea clădirilor în vederea impunerii și înscrierea acestora în evidențele autorităților administrației publice locale reprezintă o obligație legală a contribuabililor care dețin în proprietate aceste imobile, chiar dacă ele au fost executate fără autorizație de construire.

  ARHITECTA SEFA DIN PRIMARIA MUNICIPIULUI GIURGIU, HABAR N`ARE DE CODUL FISCAL!!!

  1. Petru SANGIORGIO.
   Nu va doresc sa treceti prin ce am trecut si trecem noi, pentru ca actele sunt departe de a fi considetate finalizate! Constructia cladirii a costat 30.000 RON (materialele), este o casuta modesta. Proprietarul, cumnatul meu, este constructor (calificare zidar). Lucrare in regie proprie. Cind ne-a zis dna arhitect sef de amenda de 50.000 RON, cred ca m-am albit la fata! Pai, daca avea banii astia, termina casa. Doamne, omul nu a facut nimic altceva decat sa-si faca o casa parter de 49 mp (sub jumatate decit era in AC) cu Proiect, Autorizatie, toate taxele platite, toate avizele, tot, tot. Daca facea un -3S+P+10+11Retras, mai ziceam ca merita cam de 5 ori amenda (cel putin). Dumnezeu e sus si vede. Tot in astia amaratii dai, ca sa completezi bugetul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *