web analytics
Giurgiu-Tribune

Adrian Anghelescu și Dumitru Beianu, vizită de lucru la Cluj și Oradea

Așa cum au declarat imediat după ce au fost aleși în funcțiile de primar și președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Adrian Anghelescu și Dumitru Beianu efectuează prima vizită de lucru din acest mandat, în orașele Cluj și Oradea. Cei doi s-au fotografiat deja alături de fostul primar al Oradei, Ilie Bolojan, care, după alegerile din 27 septembrie a devenit președintele Consiliului Județean Bihor. Primele impresii ale vizitei la Oradea au fost împărtășite pe rețeaua de socializare de către Dumitru Beianu:

”La Oradea, clădirile istorice reabilitate de proprietari, beneficiază de iluminare arhitecturala plătită de municipalitate. In județul Giurgiu, mi-am propus ca toate bisericile sa beneficieze de asemenea modalitate de punere in valoare a elementelor arhitecturale și a picturilor exterioare.

Oradea este de departe orașul care a arătat că schimbarea în bine ține de voință. De voința oamenilor și, cel mai important, a autorităților. Este un exemplu de bună practică și se pare că aici s-a găsit rețeta perfectă când vine vorba de dezvoltare. O spun locuitorii orașului, vizitatorii și, cel mai important, faptele.

Bolojan a luat-o de la rădăcină. A schimbat orașul subteran de la zero, a refăcut masiv ”țevăraia”, sistemele de canalizare, apă, servicii urbane, a ”sădit” practic o altă temelie, una solidă și eficientă. Nu întâmplător, la Oradea, multă lume folosește azi sistemul centralizat de încălzire – cel mai profitabil și ieftin totodată pentru cetățean, dacă este bine administrat – nicidecum centrale proprii sau de bloc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *