Adrian Anghelescu vrea reintroducerea parcărilor cu plată în Piața Centrală

Haosul creat în fiecare dimineață în zona Pieței Centrale și mai ales în weekend, când giurgiuvenii sunt nevoiți să ocolească piața de câteva ori pentru a găsi un loc de parcare, îl nemulțumește pe noul primar Adrian Anghelescu. Acesta a declarat în prima sa apariție televizitată de după alegeri că intenționează să reorganizeze Piața Centrală, să decongestioneze traficul și să reintroducă parcările cu plată.

Măcar în anumite zone și acolo unde există soluții alternative de parcare, de unde se poate veni 100 de metri pe jos trebuie înființate parcările cu plată. Acești bani se vor duce pentru crearea de noi parcări. (…) Trebuie să regândim Piața Centrală, astfel încât, pentru toți cei care dețin zone comerciale în zona pieței să se organizeze licitații în urma cărora nu vor primi mai mult de un loc de parcare pentru fiecare spațiu comercial. Va exista un spațiu comun de încărcare/descărcare a mărfurilor, însă numai într-un anumit interval orar, pentru ca nici acele locuri de parcare să nu rămână ocupate”.

În cea ce privește costul unei parcări, Adrian Anghelescu a precizat că va fi introdusă o sumă modică, pe care să și-o permită oricine, însă noul primar încurajează folosirea transportului în comun pentru evitarea aglomerării.

One thought on “Adrian Anghelescu vrea reintroducerea parcărilor cu plată în Piața Centrală

  1. Stati un pic, a spus ca nu face nimic pana nu se consulta cu cetatenii, care i-a numit ”partenerii dumnealui” in acesti patru ani, nu cred ca o sa-i faca pe acesti minunati oameni sa-si doreasca sa vina 2024 mai repede ca in calendar!🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *