Adrian Chiran: Este fals , nu am organizat nicio petrecere în timpul pandemiei!

Un scandal  a apărut  recent pe facebook după ce Adrian Chiran, unul dintre consilierii președintelui C.J. Giurgiu, Dumitru Beianu a postat  o amintire în care anunța un eveniment la un bar din oraș.

Filmuletul apărut este, conform spuselor consilierului respectiv, o retrospectivă a anului 2019, unde au fost postate amintiri din acel an precum  și din prima luna din 2020 .’ Nu este vorba despre niciun filmuleț din pandemie. Fotografiile nu au fost realizate în timpul pandemiei , a precizat Adrian Chiran pentru publicația noastră.

Adrian Chiran  spune că mesajele  de genul  ‘oprim pandemia’ si ‘ne vedem la Dolce’  susțin  ideea că se vor organiza în acea locație evenimente după ce oprim pandemia, după ce masurile vor fi ridicate ! Am postat o retrospectivă a anului 2019  și am și specificat acest lucru , a specificat acesta.

Mai mult decât atât, în cadrul emisiunii Breaking News difuzată miercuri, 24 martie la Televiziunea Giurgiu Tribune, Adrian Chiran a negat faptul că ar fi organizat o petrecere în plină pandemie și chiar s-a oferit să pună la dispoziție camerele de luat vederi organelor abilitate, cufilmările pe  ultimele luni ,  pentru a se demonstra ca acea petrecere despre care se face vorbire este doar o speculație.

‘Este fals , nu am organizat nicio petrecere în timpul pandemiei .De când a început această pandemie, Cafeneaua Dolce Cafe a respectat întocmai măsurile impuse de CJSU‘ a  mai declarat prin telefon Adrian Chiran,

Iată mai jos linkul cu emisiunea ce cuprinde și această intervenție telefonică ;

https://www.facebook.com/giurgiu.tribune.3/videos/281027013529397/ 

Camelia SACHETTI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *