Giurgiu-Tribune

AFLÂNDU-SE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI ȘI FĂRĂ A POSEDA PERMIS DE CONDUCERE, UN TÂNĂR A REFUZAT SĂ OPREASCĂ LA SEMNALUL DE OPRIRE EFECTUAT DE POLIȚIȘTI

Un tânăr de 22 de ani este cercetat de polițiștii giurgiuveni, după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice, deși nu poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 31 martie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu de supraveghere și control al traficului rutier, pe strada Principală din comuna Găiseni, județul Giurgiu, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a unui autoturism, însă conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul efectuat de către polițiști.

Astfel, s-a procedat la urmărirea autoturismului pe raza comunei Găiseni, iar pe o strada din comună, a fost identificat un bărbat care cobora din autoturismul în cauză, încercând să fugă către imobilul unde domiciliază, motiv pentru care, polițiștii l-au imobilizat și încătușat, procedând la conducerea acestuia la sediul Postului de Poliție Găiseni, întrucât emana halenă alcoolică și nu avea asupra sa documentele de identitate.

Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind un tânăr de 22 de ani, din comuna Găiseni, județul Giurgiu.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că tânărul în cauză, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Visits: 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *