”Alegeri cu Conu Mare” și ”Week-end cu TATA”, dublu eveniment marca Gelu Brebenel

Centrul cultural ”Ion Vinea” a gazduit aseară (28 mai) un dublu eveniment cultural ce a adunat multă lume iubitoare de teatru.

Primul s-a consumat în sala de spectacole, unde s-a jucat premiera piesei de teatru ”Alegeri cu Conu Mare”, scrisă de Gelu Brebenel, pusă în scenă de Remus Găină și interpretată de Gabi Caraconcea, Marian Damian, Sorin Bratu, Eugen Stoian, Maria Boșman și Luigi Lungu.

Un administrator, un poștaș, o femeie de serviciu, un nepot, un spion și bineînțeles, un Con Mare au dat viață unei piese de teatru manifest, inspirată din vremurile noastre, cu personaje carismatice și pline de umor, într-o regie de zile mari.

După multele aplauze, ”spectacolul” s-a mutat în foaierul Casei de Cultură, unde, același Gelu Brebenel a lansat volumul ”Week-end cu TATA”, colecție a Bibliotecii giurgiuvene, un volum care cuprinde toate piesele de dramatugie scrise de Gelu Brebenel și care au văzut lumina rampei sub interpretarea trupelor „Rond”, ”Octogon”, ”Trupa de teatru Valah”, dar și a actorilor profesioniști.

A fost o seară specială, cu oameni speciali, un eveniment cultural încununat de succes care a meritat din plin prezența iubitorilor de frumos.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *