Alooo! Mai e mult pana departe? Avem sau nu oncolog la Giurgiu?

Azi, 9 Iulie 2018, se  pare ca in sfârșit un medic oncolog s-a lipit precum cocoșatul de gardul Spitalului Judetean de Urgentă Giurgiu , după ce medicul de pana acum a plecat in concediu.

“Pe surse”, am aflat ca noul medic care ar fi acceptat in cele din urma postul , nu este nici inalt, nici scund, nici gras , nici slab, iar cum il cheamă , “nu vrea” sa ne spună.

Concursul organizat astăzi este la cea de-a treia “ediție”, ceilalți medici care au fost admiși la primele doua concursuri neacceptând ei posturile . Speram ca noul medic sa se instaleze si sa facă fatza celor mai bine de 2000 de bolnavi de cancer din oraș si celor peste 3000 din județ. Si mai speram ca așteptarea pe liste sa nu mai dureze doua zile .

Da, ați citit bine! Sa nu mai dureze doua zile!

Mai mult, speram ca pacienții  vor reuși sa intre la consult intr-un timp de așteptare rezonabil , sau macar intr-o singura zi.

Pana in prezent, bolnavii de cancer din Giurgiu (in special cei veniți de la țara), au dormit pe canapelele din neincapatoarea  sala de așteptare si au respirat aerul sufocant, sfidand împreuna, cu speranța, spectrul morții!!!!!!! Cei mai putini norocoși , au împărtit  aerul puțin si bolnav  stand ore bune in picioare nemaigăsind unde sa se așeze!!!!

Deocamdată cine”apuca”  pe liste, de exemplu nr. 27 din peste 30 , uneori si patruzeci si nu “prinde “ loc in ziua respectiva, trebuie sa revină a doua zi! Asta daca au cu cine ori cu ce veni in ziua urmatoare , sau daca nu intervine altceva si își pierd rândul pentru a o lua de la capăt cu un nou bon de ordine!

Uram d.lui  doctor oncolog fără nume, sex, varsta, fatza,  din Giurgiu (daca accepta postul ), mult succes si eficientă in activitate, deși cu toții știm ca nu se face primavara doar cu o floare!

Si am mai scris un pamflet ! Mama ei de gluma!

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *