Alte 6 decese la Spitalul Județean Giurgiu. Secția de Neurologie, transformată în secție COVID

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu a fost suplimentată Sectia de Boli Infecţioase (unde sunt trataţi pacienţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2) cu încă 10 paturi, În perioada următoare Secţia de Neurologie din cadrul Spitalului va fi transformată în Secţie COVID, ceea ce înseamnă aproximativ 35 de paturi în plus pentru pacienţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

De asemenea, de săptămâna trecută au fost create 4 locuri la Terapie Intensivă pentru pacienţii cu forme severe ale bolii. În prezent, toate paturile destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID, inclusiv cele de la Terapie Intensivă, sunt ocupate.
În ceea ce priveşte Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, pe care domnul secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a promis că o va aduce în Spital, aceasta se află în aşteptare, deoarece este necesară şi repartizarea concomitentă a personalului medical specializat în ATI, fără de care Unitatea nu poate funcţiona.

Potrivit celor mai recente date transmise de prefectura Giurgiu, alte 6 persoane infectate cu coronavirus au decedat la Spitalul Județean Giurgiu.

Pesoanele aveau peste 60 de ani, sufereau de multiple afecșiuni și nu erau vaccinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *