web analytics
Giurgiu-Tribune

Amendați aproape zilnic, șoferii de la Liber Trans au tras pe dreapta pe termen nelimitat

Șoferii microbuzelor pentru transport persoane din municipiul Giurgiu, ai firmei Liber Trans, au intrat în grevă, în această dimineață, pe termen nelimitat. Ei sunt nemulțumiți de faptul că, zilnic, sunt opriți, aproape din oră în oră, de agenții de poliție, sunt amendați și amenințați ceea ce a dus la nemulțumiri.

Marian Dincă, responsabil trasport Liber Trans a declarat pentru www.giurgiu-tribune.ro:

” Azi s-a pus capac. Șoferii noștri snt disperați. Periodic sunt amendați și amenințați de echipele de poliție, care efectuează controale în oraș. Azi, șoferii noștri au fost opriți chiar și de trei ori pe trasee, de 4-5 polițiști cu câte două mașini, și nu știm ce se dorește de la noi, atâta timp cât respectăm toate condițiile, șoferii poartă masca, iar locurile în microbuze sunt delimitate. Ni se cere să transportăm oamenii, un loc da, unul nu, în condițiile în care un microbuz are doar 20 de locuri, iar giurgiuvenii sunt nemulțumiți atunci când nu pot fi luați toți în mașină. Nu înțelegem de ce această teroare asupra șoferilor noștri, și ei se tem de coronavirus, și ei au famillii. Am vorbit cu primarul Adrian Anghelescu. Era uimit, nu știa ce se întâmplă. Noi nu avem ce să-i reproșăm, dar relația polițist-șofer lasă de dorit.”

În fiecare zi pe traseele din municipiul Giurgiu circulă 13 microbuze sau chiar mai multe pentru că se rotesc în schimburi. Azi, însă nu mai circulă nimic din cauza grevei. Șoferii spun că nu se vor mai urca la volan până nu se soluționează doleanțele și pînă nu încetează teroarea la care sunt supuși.

2 thoughts on “Amendați aproape zilnic, șoferii de la Liber Trans au tras pe dreapta pe termen nelimitat

  1. buna ziua … alooooo patroane de la Liber Trans… sunteti particulari … cumparati naiba mai multe autobuze si sa vina din 5 in 5 minute … sa nu mai zica lumea ca nu ii luati si apoi va amendeaza politia … si mai ales pe linia 3 ei … rusine conduceri si patronului …

  2. Nu cred că sunt opriți fără motiv, bine ar fi ca și populația municipiului Giurgiu să intre în grevă și să nu mai circule cu mașinile dumneavoastră. Ne punem întrebarea de ce transpoul în comun în municipiu este privat iar în alte localități, precum și Bucureștiul aparține de primărie. Mergeți și dumneavoastră cu aceste autobuze dar fără să vă vadă conducătorul auto și veți vedea ce comportament indecent au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *