“Angajare de clovn” – Actori din Tulcea pe scena Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu, in a doua zi a FestIvalului International al Teatrelor Dunarene

FestIvalul International al Teatrelor Dunarene va propune astazi un vernisaj -expoziţie pictură şi colaj si un spectacol al Teatrul Jean Bart din Tulcea. Este vorba despre piesa de teatru ‘Angajare de Clovn ‘ de Matei Vişniec, ce se va juca incepand cu ora 19.00 in Sala Mare.

Aflat la cea de-a XXI- a editie, FestIvalul International al Teatrelor Dunarene, ofera astazi incepand cu ora 18:15 in sala Atelier a Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu si un Vernisaj expoziţie pictură şi colaj ‘SUB SEMNUL VENEŢIEI’ semnat Lena Vieru Conta, Elveţia, România.
Apoi, Nicollo, Filippo si Peppino, trei clovni in varsta se regăsesc în fața unui anunț de angajare. Ei sunt gata să dea totul pentru ultimul truc peste care poate cădea cea din urmă cortină. Însă amintirea gloriei trecute transformă lumea întreagă într-o feerie, într-un decor suprarealist.
Cei interesati de aceasta poveste o pot vedea in aceasta seara pusa in scena de Teatrul Jean Bart din Tulcea,  pe scena Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu . Este vorba despre piesa de teatru ‘Angajare de Clovn ‘ de Matei Vişniec ce se va juca incepand cu ora 19.00 in Sala Mare.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *