Ani de liceu cu emotii la simularea pentru Bac

In perioada 19 – 22 martie va avea loc simularea examenului național de Bacalaureat 2018 pentru elevii de clasele a XI-a și a XII-a. Probele vor fi susținute la limba și literatura română, proba obligatorie de profil și una la alegere a profilului.

Inspectoratul Scolar Judetean Giurgiu asteapta participarea a 2972 de elevi ( 1597 clasa a XI-a, 1375- clasa a XII-a).
Probele scrise se vor sustine in zilele de 19 martie- limba si literatura romana, 21 martie – proba obligatorie conform profilului ( matematica/ istorie), 22 martie – proba scrisa confrom specializarii- numai pentru clasa a XII-a, la fiecare dintre cele 14 unitati de invatamant liceal din judet;

Examenele încep la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Rezultatele se vor afisa in data de 30 martie 2018. Notele obținute nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceștia vor depune o cerere scrisă în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *