Anton întreabă tăios si rece! Crișu tace repede si rau!

Consternat de faptul ca doamna prefect de Giurgiu Nina Carmen Crișu ii da sistematic ” ignore” la întrebările adresate atât deschis in cadrul conferințelor de presa , cât si oficial prin adrese către Prefectura , Marin Anton , președintele PNL-Giurgiu a exclamat in urma unor cercetări si mai amănunțite.

“Surpriza e mai mare decât ma așteptam!”

Vorbind in continuare despre prefecta de Giurgiu , Marin Anton a declarat ca “In perioada in care a fost plecată la Ierusalim , nici măcar concediu medical n-a avut .
A fost pontata ca si când ar fi fost prezenta la serviciu, motiv pentru care o sa mai facem o adresa , de la PNL, sa cerem pontajul doamnei prefect, pentru ca este un document in care nu e nimic secret”.


Continuând dezvăluirile despre călătoria doamnei Crișu pe meleaguri sfinte, Anton
le-a spus jurnaliștilor ca totul este posibil gratie unei “doamne de casa”.
” Doamna prefect nu a fost la serviciu si am înțeles ca a fost pontata . A fost pontata de către o doamna ‘de casa’ a dumneaei , pe care o tine special , chiar daca a avut probleme penale […]O sa cerem sa vedem pontajul…sa vedem de ce, daca sta la Ierusalim, ia bani nemeritati…ilegal…”

Întrebat de un jurnalist ce va face mai departe in cazul in care va obține pontajele, liderul liberal a răspuns;

“O sa cerem doamnei ministru (Carmen Dan n.r.), s-o demită pe doamna Crișu , pentru ca asemenea furt, la un asemenea nivel…nu numai s-o demită , ci sa-i facă si dosar penal! […] ii place nu-i place doamnei Crișu, suntem un partid care-i cerem niște explicații vis-a-vis de mai multe lucruri pe care dumneaei le-a înfăptuit”.

Pastrand nota acuzatoare, Anton a mai tras o Săgeata liberală si in președintele Consiliului Judetean , Marian Mina:” Ținând cont si  de faptul ca toată lumea spune ca C.J. este condus de doamna Nina Carmen Crișu, nu de domnul Marian  Mina, doamna Crisu este Alfa si Omega , mâna dreapta si stanga a domnului Badalau, conduce cu mâna de fier județul!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *