Anul acesta primăria Giurgiu a dat lovitura. Bâlciul de Sf. Maria, într-o organizare de excepție. Galerie foto!!!

În această după-amiază, Bâlciul de Sf. Maria, organizat la Giurgiu se va deschide pentru toți giurgiuvenii într-o nouă locație, zona ”Steaua Dunării”. Am dat un tur prin bâlciul, încă pustiu, unde am remarcat o foarte bună organizare și un spațiu extrem de generos pentru toți cei care vor veni aici, patru zile la rând, atât cât ține bâlciul.

Comercianții sunt bine delimitați, organizați în jurul pistei de atletism, astfel încât giurgiuvenii care vor veni la Bâlci să efectueze un tur al tuturor atracțiilor fără a fi nevoiți să se intersecteze cu cei care aleg o gustare caldă de la grătare sau cu cei merg în zona meșteșugarilor sau care preferă parcul de distracții.

Dacă adulții se pot delecta în apropierea grătarelor, cu mici, bere și alte preparate, cei mici, cu siguranță vor ocupa zona alocată parcului de distracții, unde se găsesc mașinuțe, călușei, parașute, mini lanțuri, trenuleț și alte comedii, pentru un preț de 10 lei/2-3 min.

Per ansamblu, față de anii trecuți, Bâlciul de la Giurgiu are o nouă înfățișare, mai curată, mai civilizată și nu praf și mizerie, ca la periferia orașului, așa cum ne-au obișnuit foștii edili.

În acest an, primăria Giurgiu a ales o locație mult mai potrivită pentru astfel de evenimente și depinde numai de giurgiuveni să păstreze totul așa cum le este oferit.

Tradiționalul Bâlci se va deschide azi, 12 august și se va încheia în seara zilei de Sf. Maria.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *