Giurgiu-Tribune

Anunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit

“CONSTRUIRE CENTRU DE SORTARE, TRATARE (MECANO-BIOLOGICĂ, FIZICO-CHIMICĂ) ȘI DEPOZITARE TEMPORARĂ DEȘEURI CU OBȚINERE DE PRODUSE ȘI SUBPRODUSE CONEXE ÎN VEDEREA VALORIFICĂRII ACESTORA”

AGRONOMICA SRL anunță publicul interesat asupra deciziei de nerevizuire a acordului de mediu nr. 10 / 07.11.2022, emis pentru proiectul amplasat în Mihăilești, dosar cadastral 38421 , județul Giurgiu și de emitere a deciziei etapei de încadrare privind actualizarea actului de reglementare, ca urmare a modificărilor intervenite în cadrul proiectului, titular SC AGRONOMICA SRL.

Decizia autorității de mediu, precum informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul A.P.M. Giurgiu din Giurgiu, Sos. București, bl. 111, sc. A+B, judetul Giurgiu, la sediul AGRONOMICA SRL din comuna Adunații Copăceni, jud. Giurgiu, în zilele de luni-joi între orele 09.00 – 16.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmgr.anpm.ro/  

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Giurgiu, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Visits1747 Visits 5 Visits 2127289

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *