Giurgiu-Tribune

Apa Service Giurgiu: Provocare la sfârșit de an

Finalul lunii noiembrie a însemnat pentru APA SERVICE SA o provocare deosebită, lucrătorii societăţii trebuind să remedieze o avarie complexă, survenită la nodul hidraulic din intersecţia de lângă Parcul Alei. Intervenţia a presupus  înlocuirea, pe un tronson de 14 metri, a coloanei de apă care leagă reţeaua de alimentare de pe artera principală din B-dul 1907, cu reţelele din străzile Mircea cel Bătrân, Libertăţii, Dobrogeanu Gherea şi zona Portului. Conducerea societăţii a optat pentru varianta de a nu opri  traficul auto în zonă- ceea ce a presupus limitarea suprafeţei de asfalt decopertată, lucru ce a atras mărirea complexităţii intervenţiei.

Reabilitatrea reţelei a fost planificată în perioada luni- vineri (25-29 noiembrie), pentru se evita intervenţia asupra reţelei în week-end şi a presupus întreruperea alimentării cu apă în faza finală a lucrărilor.  Apariţia unor situaţii neprevăzute şi frontul de lucru în subteran, aflat în vecinătatea reţelelor altor furnizori de servicii au dus la apariţia unor întârzieri, astfel încât termenul estimat pentru remediere a fost depăşit cu aproximativ 10 ore.

Lucrătorii Apa Service au restrâns aria în care alimentarea cu apă trebuia întreruptă, dar complexitatea intervenţiei a necesitat totuşi menţinerea întreruperii alimentării cu apă pentru unii consumatori, în situaţia în care în ultimele 24 de ore ale intervenţiei s-a lucrat non-stop, în condiţii dificile atrase de capriciile anotimpului şi de lucrul pe timp de noapte.Avaria a fost finalizată în jurul orei opt a zilei de 30 noiembrie, cu costuri finale de aproximativ 60 000 lei, suportate din fondurile societăţii noastre.

APA SERVICE S.A îşi cere scuze pentru disconfortul creat cetăţenilor din zona afectată şi mulţumeşte pentru înţelegerea situaţiei.

  Conducerea

Apa Service SA

Visits: 23

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *