Apel al primăriei pentru giurgiuveni!

Zilnic, primăria Giurgiu primește sesizări de la cetățeni, din diferite cartiere ale orașului, prin care semnalează lipsa curățeniei. Din păcate, în cele mai multe dintre imagini, gunoiul este aruncat la întâmplare chiar de către giurgiuveni, care, în loc să folosească spațiile special amenajate, depozitează gunoiul pe trotuar, sau la marginea drumului.

Reprezentanții primăriei atrag atenția celor care folosesc astfel de metode că pot fi sancționați, iar amenzile nu sunt deloc mici.

”Facem un apel către dumneavoastră și vă rugăm să aruncați deșeurile rezultate din activitățile casnice, numai în locurile special amenajate.

Vă aducem la cunoștință că amenzile pentru aceste gesturi sunt destul de mari!
Conlucrând în privința acestui aspect, vom avea parte de un oraș curat care să fie în armonie cu mediul înconjurător!” –se specifică într-un comunicat al primăriei Giurgiu

One thought on “Apel al primăriei pentru giurgiuveni!

  1. DOMNULE PRIMAR ABORDATI GRESIT ACEASTA PROBLEMA, SE PARE CA FIRMA CARE SE OCUPA CU MATURATUL SI STRINGEREA GUNOIULUI STRADAL NU-SI FACE DATORIA, FACETI UN CONTROL FULGER IN STRADA SI VETI AVEA MARI SURPRIZE. RESPOSABILIZATI PERSOANE DIN PRIMARIE SA FACA VERIFICARI PERMANENTE SI CEI VINOVATI SA RASPUNDA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *