Apel la calm al prefectului județului Giurgiu, Aneta Matei

În această seară sunt anunțate noi proteste la Giurgiu, similare celor din seara de luni, 29 martie. În acest context, prefectul județului Giurgiu, Aneta Matei face un apel la calm și la solidaritate în lupta contra pandemiei.

 

”Dragi giurgiuveni,
Știm cu toții că traversăm o perioadă dificilă, fiind angrenați într-o luptă cu inamic nemilos, cu un virus în fața căruia dacă nu acționăm ferm pentru a-l ține în frâu, ne putem pierde ce avem mai de preț pe lumea asta – sănătatea – și chiar viața.
Este nevoie mai mult ca niciodată să ne păstrăm calmul, să fim solidari și să înțelegem că respectarea măsurilor sanitare și vaccinarea sunt singurele noastre ”arme” pentru a reveni cât mai repede la normal. Măsurile stabilite urmăresc să salveze vieți și să ne protejeze. Ele nu sunt, în niciun caz, un atac la libertate!
Manifestările unora dintre noi nu trebuie să afecteze ceilalți cetățeni, cu atât mai mult pe bolnavii aflați în spitale, care au nevoie de tot sprijinul și de toată îngrijirea, și nici pe cadrele medicale ori pe celelalte persoane angrenate de mai bine de un an în prima linie în lupta pentru limitarea efectelor pandemiei COVID-19. Vă asigur că forțele de ordine nu vor tolera niciun fel de abateri și vor aplica cu fermitate legea, pentru că așa este firesc într-un stat de drept.
Doresc să le mulțumesc încă o dată cetățenilor care au înțeles necesitatea măsurilor de protecție sanitară, pentru că doar respectându-le se vor proteja pe ei și pe noi ceilalți.
Împreună și numai împreună putem face front comun și învinge!”

PREFECT,
ANETA MATEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *