Apocalipsa dupa sfantul Mina

Drumul care duce de la Palanca la Bolintin-Vale a devenit un adevarat calvar .
Au inceput acum mai bine de-o luna de la Bolintin-Vale cu ,,sarguinta” si ,,spirit gospodaresc” .
Au decopertat vreo 30 de centimetri de straturi succesive de asfalt turnate de-a lungul timpului si stratul suport din piatra , batatorit de vreme si de rotile a zeci de mii de masini .
Ce vor pune in loc ?
Binenteles , piatra extrasa din cea mai apropiata balastiera , situata pe albia raului Arges .
Plecand de la supozitia ca raul Arges concaseaza piatra in timp ce-o cara la vale si ca perioada de tasare mecanica a stratului de piatra ce va fi depus pe DJ 401A va fi mai lunga de doua trei zile , atat cat a circulat cilindrul compactor pe strazile din Floresti , Stoenesti si Palanca , ramanem cu intrebarea :
-Ba voi chiar ne credeti prosti ?
Modernizarea DJ 401A pe tronsonul dintre Bolintin-Vale si Palanca , nu e decat o forma de spoliere a banului public in interesul unor firme detinute de persoane sus-puse .
Daca firmele voastre produceau sticle de lampa ne-ati fi facut iluminat pubic cu  lampi de gaz , da’ nu , voi produceti piatra si nisip….
Modernizarea celor trei kilometri de drum judetean pe suma aiuritoare ce se apropie de un milion si jumatate de euro , cu calcarea in picioare a normelor si normativelor tehnice si cu scopul unic de-a castiga inmiit si imediat , este modul in care PSD-ul si Marian Mina inteleg sa faca administratie in judetul Giurgiu .

05.05.2019
Pamflet cules de pe ,,drumul oaselor ” de catre Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *