web analytics
Giurgiu-Tribune

Are Dan Augustin Dinu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București ,din cadrul CNAIR , dosar penal in rem pentru vatamare corporala din culpa?

Conducatorului auto care a accidentat usor un tanar care traversa regulamentar strada in dimineata zilei de miercuri 17.10.2018, i s-a intocmit dosar penal in rem . Nu se stie inca daca acesta este unul si acelasi cu Dan Augustin Dinu, sotul deputatei de Giurgiu Elena Dinu si directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București ,din cadrul CNAIR, asupra caruia planeaza aceasta banuiala.

Identitatea Conducatorului auto in varsta de 47 de ani , care in dimineata zilei de miercuri 17.10.2918, circuland pe Soseaua Prieteniei din Municipiul Giurgiu a accidentat usor un pieton angajat in traversarea strazii regulamentar pe trecerea de pietoni la ora 05.40. ramane in continuare necunoscuta.
Pana la ora 15.20 a zilei de 19 octombrie 2018, nu am putut afla mai multe amanunte de la purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu , departament circulatie , pentru ca acesta nu a raspuns la nici unul dintre cele 5 apeluri telefonice efectuate.
In raportul politiei privind acest caz, nu apar nici macar initialele unui nume.
Cazul este urmarit cu interes de catre cetateni deoarece se presupune ca autorul banalului accident ar fi sotul deputatei de Giurgiu Elena Dinu si directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București, din cadrul CNAIR, Dan Augustin Dinu.

Conducatorului auto i s-a deschis dosar penal in rem pentru vatamare corporala din culpa.
Are sau nu dosar penal si directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București ,din cadrul CNAIR, Dan Augustin Dinu ? Este o intrebare deocamdata fara raspuns oficial pentru cetateni .

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *