web analytics
Giurgiu-Tribune

Artisti maghiari pe scena Festivalului International al Teatrelor Dunarene ce se desfasoara in aceste zile la Giurgiu

Un regal de cultura maghiara este rezervat zilei de astazi, in cea de-a treia a FestIvalului International al Teatrelor Dunarene. Organizatorii au pregatit un vernisaj de expoziţie documentară, concerte de violoncel si pian si bineinteles , teatru.

FestIvalul International al Teatrelor Dunarene se desfasoara in aceste zile la Teatru Tudor Vianu din Giurgiu . Astazi, in cea de-a treia zi de festival Foaierul Mare va gazdui incepand cu ora 18.00 un Vernisaj de expoziţie documentară “VIAŢA ŞI OPERA LUI KODÁLY ZOLTÁN » a Institutului Cultural Maghiar Balassi .

Douazeci de minute mai tarziu, aceeasi institute de cultura va invita la un concert de violoncel si pian- Kodály Zoltán, Sonatina pentru violoncel şi pian ,Johannes Brahms si Sonata pentru pian şi violoncel nr. 1 in mi minor, op. 38 interpretata de Cornelius Zirbo şi Fabiola Ioniţă.
In concordanta cu serata cultural-maghiara, de la ora 19:00, in Sala Studio ,Teatrul Spirit din Budapesta, Ungaria va juca piesa “TOT ATUNCI, ANUL VIITOR” de Bernard Slade.
Spectacolul spune povestea a doi oameni, căsătoriți cu alții, care se văd pentru o întâlnire romantică o dată pe an, timp de două duzini de ani Piesa în două acte, se concentrează pe cea de a doua parte a întâlnirii lor, când dragostea va trece testului timpului.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *