Asociatia de Fotbal Giurgiu in offside

Ceea ce ar fi trebuit sa fie sedinta Asociatiei de Fotbal din Giurgiu din data de 10 februarie a anului curent , a fost mai degraba o intalnire la o friptura si-un spritz in pravalia si sub auspiciile familiei ,,princiaro-ministeriale ” de la Bolintin-Vale .
-Ce sa fie ne-am intrebat ?
O fi trecut AJF Giurgiu de sub tutela Federatiei Romane de Fotbal la Ministerul Economiei , sau n-o mai fi gasit presedintele Florentin Barbu alt loc de sedinta si chiolhan post-strategic , decat la restaurantul din centrul Bolintinului al carui proprietar e dom’ ministru Badalau ?!
Oficial , felicitarile , masa si dansul cic-ar fi cazut pe umerii echipei de fotbal FC Bolintin Malu-Spart Suseni Crivina , neoficial zic gurile (si-alea bune si-alea rele) nu s-ar fi platit nimic , toata consumatia fiind din partea casei .
-Pai bine bre domnu’  Florentin Barbu si stimata conducere a AJF Giurgiu , e corect asa ?!
O sa mai puteti judeca dumneavoastra cu obiectivitate meciurile echipei dn Bolintin , dupa ce v-a dat sa mancati si sa beti ?
Veti mai face dumneavoastra delegarile de arbitri cele mai potrivite la meciurile echipei din Bolintin ?
E corect sa politizati pana si jocu-asta atat de iubit , care in judetul Giurgiu e jucat  de catre copii si tineri , animati doar de pasiune si de talent ?
Vor mai avea vreo sansa baietii de la Ulmi , de la Vinatori sau de la Floresti in fata granzilor de la Bolintin ?
Da’ cea mai grea intrebare care ma macina dupa paranghelia de la Bolintin , e cum dracu’ o scoateti la capat cand o juca Bolintinul cu AS Singurei ?!
Cred ca modificati regulamentu’ si faceti in asa fel incat sa castige ambele echipe .
Sa vezi dupa aia petrecere-a dracu’!
-Cat despre poza ce sa spun , apoteotica .
-Domnu’ Barbu , nu-l intalnesti in fiecare zi pe marele Mario Talent demolatorul Rapidului , cel autointitulat,, Agentul 01-17” !

18.02.2019
Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *