Giurgiu-Tribune

Asociația ”Prietenii de lângă Tine” – sprijin pentru casele de tip familial

Chiar dacă perioada sărbătorilor a trecut, continuă acțiunile caritabile desfășurate în sprijinul caselor de tip familial pentru copii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Astfel, miercuri, 12 ianuarie 2022, o organizație nonguvernamentală din Giurgiu-Asociația Prietenii de lângă Tine, cu sprijinul unui sponsor, a achiziționat o combină frigorifică, un aragaz și o mașină de spălat rufe, care au ajuns la casele de tip familial Casa Noastră, Gabriela și Casa Sfântul Ioan.

Consider că acțiunile caritabile nu trebuie să fie făcute doar de sărbători. Acolo unde este nevoie de sprijin, acesta este binevenit oricând. Mă bucur că obiectele electrocasnice achiziționate pentru cele trei case de tip familial sunt de folos”, a declarat Mariana Mitroi, director executiv al Asociației Prietenii de lângă Tine.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri persoanelor implicate în această acțiune pentru sprijinul acordat, implicare și spirit civic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *