Asta da știre!!! Și-a dat cu presupusul si despre cei ce fac muzică!

Crezând ca daca tot e intr-un fotoliu înalt, in care s-a trezit numit , si considerându-se pe semne chiar politician, președintele CJ si-a dat cu presupusul si despre cei ce fac muzica!!!!O fi si muzicolog!

Din cauza ca nu mai poate dormi noaptea pt ca il visează pe dl Constantin Dumitru cântând la chitara, s-a trezit ca face vorbire despre acest subiect!

Cel mai probabil ca pe surse (sigure gen Hanul Drumetului) , acesta si -a dat seama ca deține informații despre ce anume îți trebuie ca sa canti chitara!
In concordanța cu vremea de-afara ,dumnealui s-a trezit transpirand ziaristilor ca îți trebuie unghii pt a canta la chitara!!!!!!!!!!
Prin urmare acesta a mai dedus ,firește ca simplist (zic asta cu indulgenta ), ca acești oameni care canta la chitara … lăutari… așa cum spune tot dumnealui -ca sa vezi poveste- nu își rod domne’ unghiile! Pt ca sunt necesare cântatului la instrumentul cu pricina!

Sa-i spună mai careva domnului Marian Mina ,ca tocmai de unghii NU e nevoie pt a putea canta la chitara. Dimpotrivă!!!!!
Alea împiedica! Îți trebuie in schimb multă minte si talent.
Mult talent ! Muuuulta minte!!!

Aaaa!!! Si mie imi vine sa il iau de par câteodată ! E prea omniscient si prea sigur pe sine, dar ce sa faci – avantaj el ca se piaptănă cu prosopul ! Si -tot el avantaj – ca nu pierde timp cu pensatul! Pai daca ar fi așa, eu ca femeie…ar trebui sa am mustață !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *