Astăzi , de la ora 18.00, LIVE, pe facebook Televiziunea Giurgiu Tribune! Controversatul om politic, expert în comunicare, jurnalist, analist politic, dar și director ORDA , Mario de Mezzo

Luăm pulsul zilei azi, 02.04.2021 în Giurgiu la Tribună cu un invitat de marca. Controversatul om politic, expert în comunicare, jurnalist, analist politic dar și director ORDA , Mario de Mezzo.

Astăzi , de la ora 18.00, LIVE, pe facebook Televiziunea Giurgiu Tribune discutăm despre România despărțită în două, despre nevoia de comunicare reală și de calitate . Cu masca sau fara mască ? Protest sau antiprotest, vaccinare , teamă sau teoria conspirației?  Ce si cine ne dezbină? Cât politic stă în fața și în spatele realității. Cum este livrată și primită informația de către cetățeni. Viața on line avantaje și dezavantaje . Al cui adevăr este mai adevarat ,dar și ce se întîmplă cu plata remunerației pentru dreptul de comunicare publică în perioada pandemiei de COVID-19, Azi de la ora 18.00 , in emisiunea Giurgiu la Tribună cu Mario de Mezzo. Realizator, Camelia Sachetti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *