Atenție părinți! Unitățile de învățământ din municipiu au stocuri de măști și dezinfectanți!

Toți reprezentanții instituțiilor de învățământ preuniversitar de stat aflate pe raza municipiului Giurgiu dau asigurări că pentru  luna septembrie au fost achiziționate toate materialele de protecție și igienă și că nu sunt probleme în ceea ce privește distribuirea acestora către elevi.

Autoritățile locale spun că măștile și alte materiale de protecție sunt suficiente, iar instituțiile sunt obligate să pună la dispoziția elevilor produsele menționate mai sus.

Mai mult decât atât,  tuturor directorilor li s-a adus la cunoștință că le este interzis să ceară elevilor sau părinților produse dezinfectante și de igienă, precum și măști pentru protecție,iar  reprezentanților unităților de învățământ li s-au solicitat să urgenteze achiziționarea acestora și pentru lunile octombrie și noiembrie de măști, dezinfectanți și viziere, pentru elevi, profesori și personalul nedidactic.

Atenție părinți! Dacă vă sunt solicitate de către unitățile de învățământ  produsele mențioate mai sus puteți sesiza acest aspect pe  învatamant@primariagiurgiu.ro.

 

Camelia SACHETTI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *