web analytics
Giurgiu-Tribune

Atentie , ploua cu ministrii !

 

 

Varsta de aur a politicii giurgiuvene , cea in care domnii Marin Anton , Marin Patuleanu si Ionel Muscalu ocupau posturi de Secretari de Stat la Ministerul Transporturilor , Ministerul Mediului si la cel al Administratiei si Internelor pare sa paleasca , in fata perioadei actuale , perioada in care politicienii din Giurgiu cocheteaza cu posturile ministeriale mai ceva decat Simona Halep cu finalele turneelor WTA .
Daca Toma Petcu a devenit o aparitie ministeriala aproape comuna ,parand ,,casatorit” definitiv cu functia de Ministru al Energiei , functiile de inalti dregatori ai guvernului par a le face cu ochiul si altor politicieni din judet .
Niculae Badalau si Razvan Cuc sunt pe lista scurta a posibilei nominalizari la MInisterul Transporturilor , iar nominalizarea unuia dintre ei ar fi barometrul relatiei dntre Dragnea si Badalau , relatie pe care unii o descriu ca fiind ,,divort cu partaj si strigaturi reciproce de mama” .
Doamna Elena Dinu este una din potentialele nominalizari la Ministerul Sanatatii , unde activeaza ca si Subsecretar de Stat , alt giurgiuvean , domnul Lucian Ionita.
Domnul deputat Andrei Alexandru , plictisit de moarte de activitatea din cadrul legislativului face cu ochiul Ministerului Economiei , iar ALDE ar vrea sa intregeasca echipa domnului ministru Daea cu un specialist in piscicultura si ma refer la domnul Gheorghe Stefan , giurgiuvean prin adoptiune .
Si sa vezi neamule la Giurgiu ce invazie de coloane oficiale , cu motociclete , politisti deschizatori de drum , girofaruri si alai , alai mare !
Atentie , o sa ne impiedicam de ministrii peste tot , numa’ sa nu calcam in ei … !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *