web analytics
Giurgiu-Tribune

Aurica de la Comana , primar si la Bucsani ?

 

Drumul National 61 , cel care leaga comuna Ghimpati de orasul dambovitean Gaiesti , tranziteaza cateva comune giurgiuvene pana la limita cu judetul Dambovita si ma refer la Letca-Noua , Clejani , Bucsani , Crevedia-Mare si Vanatorii-Mici .
Asa cum nu mi-am putut explica niciodata de ce Letca e noua , Crevedie mare si de ce Vanatorii sunt mici , tot asa nu mi-am putut explica pana ieri de ce DN61 are acostamente de la Ghimpati pana la iesirea din Clejani , iar de-acolo nu mai are acostamente .
Pentru ca acostamentele au asteptat sa fie ctitorite de nimeni altul decat de…, ati ghicit , de catre dom’ Aurica primar de Comana .
De ieri , o echipa de muncitori inarmati cu lopeti , intind balastul adus de niste camioane anonime de-a dreapta drumului atunci cand te duci de la Bucsani spre Crevedia si de-a stanga cand te-ntorci .
Nimic special daca printre muncitori nu l-as fi remarcat , cu uniforma regulamentara (casca rosie si bluza fosforescenta) pe domnul Aurel Enache , primarul de la Comana .
De-aici s-a nascut intrebarea mea .
-Ma s-o fi-nscaunat Aurica , primar si la Bucsani ?
Eu il stiam baiat capabil , da’ chiar o fi terminat toata treaba la el in comuna si s-o fi apucat sa-l ajute si pe nea Radu Patrasescu ?
M-am gandit dupa aceea ca o fi vreo vedenie de-a mea .
-Ce dracu’ sa caute Aurel de la Comana in mijlocu’ drumului prin Bucsani ?
Azi de dimineata am trecut din nou prin Bucsani .
Aceeasi muncitori si aceleasi camioane anonime intindeau niste nisip de-a stanga drumului , da’ Aurica nu mai era .
Cand eram aproape sa ma conving pe mine insumi ca ieri am avut vedenii , mi-a iesit in fata unu’ c-o paleta rosie si m-a tras pe dreapta.
Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor .
Omu’ cu paleta rosie era…….Nu , nu era Aurica , era fi-su care dirija traficu’ .
-Acu’ tot nu mi-e foarte clar !
Ori Aurica s-a mutat la Bucsani cu primarie cu tot , ori astia de la CNAIR l-au insarcinat pe el sa faca acostamentele , stiindu-l cat e de priceput .

06.11.2018
Pamflet cu acostamente si cu ,,Aurica de Comana” ,scris de catre Costel Dumitru

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *