web analytics
Giurgiu-Tribune

Aurica si Vapor,brat la brat pe coridor

 

 

Dezvaluirile presei giurgiuvene despre escavarea clandestina de pamant  de la Gorneni si-a facut imediat efectul.
Prezenta unei echipe de filmare a unui post de televiziune cu acoperiere si vizionare nationala la Gorneni , vorbim despre Romania TV, i-a facut pe unii posesori de similaritati cu ,,situatia de la Gorneni” sa plece cu jalba-n protap pe la autoritati, cu scopul precis de-a intra in legalitate.
Alaltaieri pe holurile prefecturii judetului Giurgiu,ne transmit surse demne de incredere, se plimbau brat la brat domnii Aurel Enache si Constantin Stoica zis Vapor,primarii comunelor devenite proaspat cuscre, Comana si Colibasi.
Se plimbau este un fel de-a spune pentru ca de fapt aproape alergau spre biroul doamnei prefect pentru a obtine consultanta juridica in vederea intrarii in legalitate a activitatii celor trei balastiere de pe Arges.
Nu-mi imaginez vreo clipa ca primarul Stoica zis Vapor asteapta vreun sfat inteligent de la doamna prefect,despre care stie bine ca nu stie nimic,dar o discutie cu noul subprefect Adriana Putzaru ,jurist de-adevaratelea pe care el si cuscrul Aurel Enache au cocotat-o in functie in dauna lui Lucian Ionita ,ginerele primarului din Clejani ar putea sa lumineze un pic lucrurile.
Cum prefectura nu se ocupa cu avizarea lucrarilor de nici un fel , deci nici de balastiere, deducem logic ca discutiile s-au purtat pe seama proprietatii asupra terenurilor pe care se escaveaza si aici prefectura are prerogative.
…..Dar daca n-am rezolvata situatia juridica a terenului inseamna ca nu prea am avize si daca n-am avize se naste intrebarea logica:
Sa functioneze ilegal balastierele luui Constantin Stoica zis Vapor ?

– Se mai nasc si-alte intrebari :

Ce legatura are Aurel Enache cu balastierele lui Vapor, o fi primit vreuna ca zestre ?

Cum l-or fi imbrobodit Badalau,Stoica si Enache pe Florin Nidelea, primarul din Clejani ca nu poate gineri-su’ sa ocupe functia de subprefect ?

-Dom’ Nidelea ati auzit ceva despre derogarea de vechime ?

Nu stim ce-o fi rezolvat Aurel Enache si  Constantin Stoica zis Vapor alaltaieri la prefectura, tindem sa credem ca nu prea multe.
Pe ce ne bazam ?
Timpu’ scurt, prefecta nestiutoare si subprefecta cam prea noua.

 

In editia de maine a publicatiei noastre : ,, Din povestea de iubire dintre Marian Patuleanu zis ,,Manutza”, primarul comunei Singureni si dom’ George Cusa (Gecor)  a rezultat….,,Balastiera de la Singureni”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *