Autografe pentru PNDL si telefoane lui Anton

Joi, 23 noiembrie au venit sa dea autografe in speranța obținerii de bani prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II de la Ministerul Dezvoltări, o noua serie de primari giurgiuveni!

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Corozel Lucian,i- a primit, s-a pozat cu ei, le- a spus cuvinte pline de speranța despre multiple proiecte de dezvoltare in viitor si…si… i-a trimis acasaaaaa!

Pai de unde sa le dea omu’ bani?! Ce ei primarii nu văd ca nici la bugetele proprii nu sunt resurse?
Stiu oamenii, dar au venit la poze pe principiul ” daca trebuie , cu plăcere!” , ca vrea sefu’ al mare vânzoleala, iar pe drum l-au sunat disperați pe Anton .

-Sa trăiți sefu’ …noi cu Dvs. suntem!
Alooo! E gălăgie mare! Aaaa! La miting sunteți ! Stiti…noi avem visteria goală, ca venim de la C.J, si va rugam, daca il vedeți pe-acolo pe Dragnea, sa ii ziceți sa vina si pe la Giurgiu sa discutam “despre suflet”! N-am înjurat sefu’ ! Așa a zis Dragnea! Nu , nu țipăm, vreau sa ne auziți mai bine…veneam si noi da’ ne-a chemat la shooting!

Domnu’ Mina, daca ii veti chema intr-una la poze , primarii ăștia or sa se creadă in cele din urma fotomodele si o sa ii găsiți toată ziua pe la saloane de bronzat , pensat, vopsit par, făcut unghiute…si știți si dvs. ca nu e ușor…

Acesta este un pamflet! Tratati-l ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *