web analytics
Giurgiu-Tribune

Autovehicul căutat pentru confiscare de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat la controlul de frontieră, un microbuz în valoare de 72.000 lei, căutat de autoritățile din Germania.

În data de 11.11.2020, în jurul orei 18.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră un cetățean bulgar, în vârstă de 35 ani, la volanul unei autoutilitare cu platformă, pe care transporta un microbuz, înmatriculat în Germania.

Cu ocazia verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autovehiculul aflat pe platformă se afla în atenția autorităților, figurând în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Germania în data de 21.10.2020.

Şoferul a declarat faptul că a cumpărat microbuzul cu scopul de-al recomercializa şi nu cunoştea faptul că acesta este căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 1, Cod Penal, iar mijlocul de transport în valoare de aproximativ 72.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *