Avansări în grad la Poliție

13 agenți de poliție au fost avansați în urma promovării concursului de trecere directă în corpul ofițerilor desfășurat în luna ianuarie  în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

Avansările au avut loc la sediul I.P.J. Giurgiu, în prezența conducerii inspectoratului și reprezentanților structurii de resurse umane, iar cei 13 polițiști au depus jurământul. 

Cu această ocazie șeful inspectoratului a dat citire ordinelor de avansare în vederea trecerii în corpul ofițerilor, prilej cu care a înmânat gradele profesionale noilor ofițeri.

Ce 13 ofițeri își vor desfășura începând de astăzi activitatea în cadrul structurilor de investigații criminale (6 polițiști), investigarea criminalității economice (2 polițiști), ordine publică (2 polițiști), siguranță școlară (2 polițiști) și poliție rutieră (1 polițist).

Conducerea inspectoratului a transmis felicitări polițiștilor prezenți pentru activitatea profesională desfășurată, efortul depus, rezultatele obținute și profesionalismul dovedit în calitate de agenți de poliție, precizând faptul că promovarea examenului și avansarea în corpul ofițerilor aduce o altă provocare și impune o creștere a responsabilității în noua etapă a carierei acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *