Avea șase dosare penale de furt calificat. Acum are unul nou, pentru tâlharie 

Dacă hoții de cărți sunt iertați ușor și chiar priviți cu oarecare admirație, cu cei de băuturi alcoolice pur și simplu nu poți da ”noroc”!Nimic nu l-a împiedicat pe un giurgiuvean să-și procure licoarea lui Bachus, atunci când sufletul i-a cerut-o . Nici macar ora-  03.30. Cum nici conștiința nu i s-a opus, bărbatul  ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 420 de lei.

La data de 29 ianuarie a.c., ora 03.35, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către o femeie, angajată a unei societăți comerciale din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras două sticle cu băuturi alcoolice.

Angajata l-ar fi observat și ar fi încercat sa îl oprească, însă acesta ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o fizic, părăsind incinta societății comerciale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată hoțului  identificat ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu.

Acesta este cercetat în alte șase dosare penale, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 5 februarie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *