”Aventurile Micilor Vedete” și ”Aventurile micilor detectivi” fac turul institutiilor de invatamant din Giurgiu

Proiecțiile filmelor educative de scurt metraj și mediumetraj pentru copii  din seriile ”Aventurile Micilor Vedete” și ”Aventurile micilor detectivi” fac turul institutiilor de invatamant din Giurgiu . Acestea se  adresează în mod direct elevilor din ciclul primar 0-IV si sunt bine primite de micii spectatori.

 Incă din decembrie anul trecut, proiectiile echipei  Școlii de Film și Televiziune pentru copii ”Micile Vedete” ruleaza in scolile giurgiuvene, promovand  filmul educativ pentru copii, un stil de viață sănătos și nu în ultimul rând responsabilizeaza copiii in ceea ce priveste utilizarea tehnologiilor moderne.

Elevii școlii gimnaziale nr.7 și ai Liceului Tehnologic ”Ion Barbu” au fost  deja  încântați de acest concept,  iar vineri, 25 ianuarie 2019, este randul  școlii gimnaziale  ”Mihai Eminescu” sa ia parte la acest proiect educativ vizionand filmul “Detectivul Talentat” .

Caravana de film ”Micile Vedete ” este un proiect unic  ce se adresează în mod direct elevilor din ciclul primar 0-IV si este  realizat de Școala Micile Vedete.

Proiecțiile, cu durata între 20 și 40 de minute, au loc  în școli, în prima parte a zilei, în intervalul orar 08.00-13.00 și sunt  fi gratuite pentru toți elevii și cadrele didactice participante.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *