Aviz amatorilor de avize

 

 

 

…Doamna Andrei Lucica este primarul PSD al comunei Bulbucata, iar fiul dumneaei cel mare Mircea este directorul Administratiei Nationale Apele Romane, filiala Giurgiu.
Zilele trecute am aflat ca mijlociul familiei Andrei, Iulian, excaveaza (sic) ilegal ,pamant de pe un teren aflat pe raza satului Gorneni.
Am transmis o scrisoare catorva institutii abilitate in avizarea si controlul activitatii de extractie a pamantului in vederea lamuririi situatiei de la Gorneni.
Una dintre scrisori era adresata Administratiei Nationale Apele Romane, filiala Giurgiu,unde director este domnul Mircea Andrei, fratele ,,excavatorului” ilegal Iulian Andrei.
Domnul director Mircea Andrei in loc sa dea raspuns intrebarilor puse prin respectiva scrisoare, descopera cateva greseli de redactare (altfel impardonabile si facute exclusiv din vina celui care a redactat), dar care nu schimba in nici un fel nici sensul si nici scopul adresei si o pune la dispozitia presei servile PSD pentru efectuarea bascaliei specifice .
-Domnule director, intrebarea ramane !
Are fratele dumneavoastra Andrei Iulian autorizarea Apelor Romane pentru efectuarea de lucrari de decopertare pe circa patru hectare de teren ?

Ieri intr-un interviu ,domnul Marian Mina ,presedintele Consiliului Judetean Giurgiu,la intrebarea reporterului cu privire la autorizarea balastierelor de pe raza judetului, afirma ca institutia pe care o conduce nu are nici un rol in autorizarea acestui tip de lucrari

Gresiti domnule presedinte !

Toate balastierele functioneaza ca ,,preambul” al unor viitoare amenajari piscicole .

Lucrarile de amenajari piscicole se supun autorizarii conform legii nr 50/1991 cu modificarile si completarile ulterioare.

Lucrarile de amenajari piscicole ,ca orice lucrare de imbunatatiri funciare se executa in baza autorizatiei de construire ,obtinuta dupa ce in prealabil s-au primit avizele favorabile solicitate prin certificatul de urbanism.

Unul dintre avize, foarte important si deci obligatoriu este avizul acordat de catre Consiliul Judetean alaturi de cele de la Agentia pentru Protectia Mediului si nu de la Garda de Mediu,asa cum spuneti dumneavoastra in interviu,Apele Romane.ISU,DSP,ITRSV…..

Daca n-ati dat nici un astfel de aviz, inseamna ca toate balastierele din judet  deschise in mandatul dumneavoastra functioneaza ilegal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *