Badalau ii trimite bezele lui Anton, iar Desdemonei din prefectura ii cere batista

Daca ar fi sa ne referim strict la inrebarea ‘”de ce ii trimite Niculae Badalau bezele lui Marin Anton?” , am putea raspunde cu zeci de variante.
De pilda; pentru ca i-a zis Codrin Stefanescu ca poate, pentru ca ii e mila ca l-a pleznit la un eveniment, pentru ca l-a rugat finu’ Mina – el fiind ocupat cu PNDL-ul si alte marete realizari la Consiliul Judetean -, pentru ca I s-a facut dor de camasile roz etc.

Ultima bezea reprezinta o adresa; Sos sloboziei , bl B 49, AP 33., apartament ( din municipiul Giurgiu n.r.) al dnei prefect Nina Carmen Crisu ,necuprins in declaratia de avere a dansei- deci fapta penala!

Ca sa fie bine inteles , Anton a explicat ca aceasta informatie trimisa prin soli cu naframa alba-n varf de bat, poate fi considerata drept bezea tocmai datorita dulcetii gestului , cu care Nina Carmen Crisu a inteles sa il lase pe Baronul Ficatel sa linga blidele puterii , iar el sa o parasca la inamicul lor comun Marin Anton!!!!!
Dam si noi o mana de ajutor cu ce-am gasit prin dex; bezeá =sf At: DEX2 / V: biz- / Pl: ~zele / E: fr baiser] 1 (Fam) Sărutare simbolică trimisă cu vârful degetelor. 2 Prăjitură făcută din albuș de ou bătut cu zahăr. sursa: MDA2 (2010).

Si daca tot vorbim de bezele, madam Crisu , nu se lasa mai prejos.

In disperarea de a nu-si pierde scaunul de prefect, cea care l-a tradat pe Beianu, aceeasi cu cea care l-a tradat cu prioritare in lantul trofic al evenimentelor , pe Mustatea si Badalau , alearga fripta cu politia prin judet dupa primarii care au inca timp si chef sa creada ca PSD le va aduce purcoiul de bani prin PNDL 2 si cresteri galopante in sondaje, spre a-i convinge ca alaturi de PSD vor fi realesi primari!

Dar cum ramane cu naframa in varf de bat ? I-o fi dat prefecta inapoi batista lui Badalau , iar el nu vrea sa o tina pe tambal si i-a trimis prin sol lui Anton s-o faca de bacanie in imparatie ?

Parca si aud pe holul prefecturii Giurgiu replici în variantă rusească dintre Othello (Badalau) şi Desdemona(Nina tradatoarea), binecunoscutele personaje shakespeariene.
-Desdemona, davai zdreanţa!!
-Cacaia zdreanţa, Othello?
-Vaya con dios , zise Marian Mina scotand capul pe usa de la C.J. , dar nu stim deocamdata cui i s-a adresat ,  motiv pentru care vom reveni curand cu amanunte .

Camelia Sachetti

E clar , mi-e dor DE SHAKESPEARE . Totusi…acesta este un pamflet, tratati-l ca atare !

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *