Badalau ,,rupe” 11 hectare din Palanca

Miercuri 26 septembrie anul curent , la sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Bucuresti se va judeca recursul in dosarul 2316/122/2012 dintre primaria comunei Floresti-Stoenesti in calitate de recurent pe de-o parte si Prefectura judetului Giurgiu , OCPI Giurgiu si primaria orasului Bolintin -Vale de cealalta parte .
Prin acest recurs , primaria comunei Floresti-Stoenesti incearca sa repare nedreptatea facuta de o hotarare injusta data de o instanta din judetul Giurgiu , prin care satului Palanca si comunei Floresti-Stoenesti , le sunt efectiv furate 11 hectare de teren intravilan , 25 de gospodarii si un depozit al unei societati comerciale (Macon Trans) , care in cazul nefericit al respingerii recursului vor intra in componenta si administrarea orasului Bolintin-Vale , desi nu au nici o legatura cu acesta .
Acest articol este primul dintr-o serie in care Giurgiu-Tribune va face dezvaluiri despre :
Cum a ajuns primaria Floresti-Stoenesti sa piarda un proces pe care-l castigase la prima instanta ?
Ce interese obscure sunt in spatele acestui ,,transfer” administrativ ?
Care este aportul si interesul lui Niculae Badalau in acest ,,joc”
Care este opinia locuitorilor satului Palanca cu gospodarii pe partea stanga a DJ 401 A (strada Domneasca de la numarul 2 pana la numarul 52) despre instrainarea lor catre orasul Bolintin-Vale .

Despre toate acestea in editiile urmatoare ale www.giurgiu-tribune.ro

One thought on “Badalau ,,rupe” 11 hectare din Palanca

  1. Sunteți unici in Giurgiu doar dvs. spuneti neregulile corect. Oare in Giurgiu nu mai exista ,,sesizare din oficiu,, Organele de cercetare au amuțit ? Mâine, poimâine auzim ca Bădălau L-a cazat pe Dumnezeu la el acasă. Nu ma mira de ce Giurgiu este considerat sub aceasta conducere politica cel mai slab din țara . Unde este momâia de la primăria Florești Stoienesti ? Cine te-a ales frate primar sau și tu ești vreun nepot de-al lui Bădălau. Ce vina au locuitorii acestei frumoase comune ? Treziți-va oameni buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *