Badalau si Marean Mina i-au cam stins lu’ Cuc lumina

 

 

…Sa vedem a cui e vina.
Astazi intr-o sedinta convocata ,, pe picior ”, Biroul Politic Municipal al PSD Giurgiu a votat in unanimitate excluderea din partid a lui Bogdan Bratu alias Beche,acelasi om pe care partidul il exportase acum cateva luni cu mare fala ca sef al DRDP Craiova.
Totul s-a facut in mare graba ,cu maxima eficienta si evident in lipsa protagonistului,care va afla maine dimineata ca nu mai este nici sef al filialei oltenesti a DRDP.
Gata domnu’ Beche, ti-au luat drumurile din picioare…. si podurile,asa ca ,,Get back in Giurgiu” !
,,Taierea capului” lui Bogdan Bratu vine la numai trei zile de la mazilirea altui personaj din echipa viitorului fost ministru Razvan Cuc si ma refer la fostul subprefect Fabian Tirca.
Se pare ca si pentru domnul Razvan Cuc functia ministeriala a devenit o haina prea stramta, urmand ca in zilele urmatoare sa fie remananiat fara sa apuce sa construiasca nici macar un centimetru de autostrada.
Il cunoastem si pe inlocuitor in persoana domnului Gabriel Vlase un apropiat al serviciilor si ,,produs” al lui Viorel Hrebenciuc.
In lupta pentru sefia PSD Giurgiu,aripa Badalau-Mina inscrie impotriva echipei Cuc-Andrei-Dobre,dar meciul e departe de a se fi incheiat.

Vom reveni cu noutati si cu amanunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *