Badalau va ,,muri” tot de mana lui Mihai Dobre

 

Necazurile s-au tinut lant de primarul orasului Mihailesti,Mihai Dobre .
Un proces lung si greu cu Agentia Nationala de Integritate l-a obosit cumplit pe ,,seful suprem” al oraselului de pe Arges, responsabil cu productia de oua si gaini ouatoare pana mai ieri-alaltaieri .
Cum necazul nu vine niciodata singur , un stupid accident de masina caruia i-a cazut victima, l-a tinut pe Mihai Dobre departe de primaria pe care o conduce de peste 13 ani, mai bine de o luna.
In acest timp , profitand de lipsa primarului , viceprimarul ,ajutat de cativa consilieri ,a batut palma cu liderul consilierilor ALDE si a creat in Consiliul Local o echipa majoritara si potrivnica lui Mihai Dobre.
Totul s-a facut cu acordul fatis si sub obladuirea ,,tatucului” Badalau,caruia nu i-a picat niciodata prea bine independenta nedisimulata si faptul ca Mihai Dobre nu i-a ascuns vreodata ca nu da nici doi bani pe el sau pe parerile lui.
Daca ar fi sa ne luam si numai dupa norocul proverbial al lui Mihai Dobre , meciul e departe de a se fi incheiat , pentru ca primarul de la Mihailesti este recunoscut ca fiind redutabil in acest tip de lupta de gherila , iar daca Badalau se mangaie pe burta crezand ca a rapus ,,leul” de la Mihailesti, greseste amarnic.
Niciodata gheara ascutita a lui Mihai Dobre nu i-a fost mai aproape de jugulara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *