Bani de la Guvern pentru Municipiul Giurgiu

În ședința de ieri a Guvernului, pe ordinea de zi s-au aflat două Hotărâri care vizează județul Giurgiu, Hotărâri adoptate și care vizează alocarea unor sume de care municipiul și județul aveau nevoie urgentă.
Astfel, au fost alocate 11,7 1,7 milioane pentru finalizarea a două drumuri județene: DJ 411 Limita Călărași – Clejani și DJ 603 Naipu – Comana, contractate din fonduri europene încă din 2012 și nefinalizate la timp și 7,03 milioane lei pentru achitarea unei datorii lăsate în urmă de administrația locală PSD: titluri executorii și popriri înființate pentru serviciul de salubrizare al Municipiului Giurgiu.
Amble situații au caracter de urgență, pentru că, fără aceste sume alocate, proiectele de infrastructură și modenizarea județului ar fi fost abandonate, conturile Primăriei fiind blocate, iar banii primiți de Consiliu de la Uniunea Europeană ar fi trebuit returnați.
”Mulțumesc Guvernului României că a înțeles nevoia stringentă a Primăriei Giurgiu și nu în ultimul rând europarlamentarului Dan Motreanu, parlamentarilor de Giurgiu Toma Petcu, Alexandru Andrei și Gabriela Horga, care m-au susținut în demersurile făcute în această perioadă, deloc ușoară pentru administrația pe care o conduc.
Totodată, aș vrea să adaug că această sumă acoperă doar o treime din datoriile făcute de către administraţia municipiului Giurgiu până la mandatul actual.” – a postat pe pagina de socializare, Adrian Anghelescu-primarul Muncipiului Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *